Coșul este gol!

Termeni si Conditii

Folosirea (vizitarea sau comandarea produselor) acestui site implica acceptarea acestor Termeni si Conditii. Pentru folosirea in bune conditii a site-ului va recomandam citirea cu atentie a Termenilor si Conditiilor.


Firma Avamag.ro isi asuma dreptul de a face modificari ale prevederilor fara o notificare prealabila.           
Fotografiiile au caracter informativ si pot contine accesoriii neincluse in pachetele standard.
Toate promotiile prezentate pe site sunt valabile in limita stocului disponibil.
Avamag.ro nu promoveaza SPAM-UL.

 

Date identificare comerciant:

Vasile V. Andrei II        

Spl. Independentei 313B, Et. 7, Ap. 72, Corp C6, Sector 6 Bucuresti

CUI: 47261258          
Nr. Inregistrare : F40/6192/2022

 

Vasile V. Andrei II  este administratorul, detinatorul site-ului Avamag.ro si implicit a tuturor informatiilor continute.


Orice incercare de a folosi acest nume este strict interzisa si va fi pedepsita conform Legii privind drepturile de autor.

1. Declinarea responsabilitatii

Continutul site-ului www.lerato.ro a fost alcatuit in stransa colaborare cu reprezentantii produselor disponibile pe site (producatori, importatori, etc.). Imaginile prezentate sunt cu titlu de exemplu, iar produsele livrate pot fi diferite de imagini in orice mod, datorita modificarii caracteristicilor sau design-ului, fara existent unei notificari prealabile a producatorului. Totodata, s-au depus eforturi considerabile pentru minimizarea greselilor care pot surveni ca urmare a editarii electronice sau manuale a informatiilor prezentate.

2. Garantia produselor

Produsele cumparate prin intermediul site-ului Avamag.ro beneficieaza de garantia obisnuita a fiecarui produs in parte. Astfel, fiecare produs va fi insotit de Certificatul de Garantie si Conformitate al producatorului. Conditiile de garantie sunt prezentate in aceasta pagina si sunt aduse la cunostinta Clientului inainte ca acesta sa lanseze comanda online.

3. Frauda

ORICE INCERCARE DE A ACCESA DATELE PERSONALE ALE ALTUI UTILIZATOR SAU DE A MODIFICA CONTINUTUL SITE-ULUI WWW.AVAMAG.RO SAU DE A AFECTA PERFORMANTELE SERVERULUI PE CARE RULEAZA SITE-UL WWW.AVAMAG.RO VA FI CONSIDERAT TENTATIVA DE FRAUDARE A SITE-ULUI WWW.AVAMAG.RO SI VA PUNE IN MISCARE CERCETAREA PENALA IMPOTRIVA ACELUIA SAU ACELORA CARE A(U) INTREPRINS ASTFEL DE ACTIVITATI INFRACTIONALE.

4. Litigii

Orice litigiu aparut intre Clienti si Societate va fi rezolvat pe cale amiabila in termen de 15 zile lucratoare de la data sesizarii in scris de catre utilizator. In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata din aceeasi structura administrative cu sediul Vasile V Andrei II

5. Returnarea produselor.

Returul produselor se supune ordonantei nr. 130 din 31 august 2000 completata prin legea nr. 51 din 21 ianuarie 2003 pentru aprobarea ordonantei Guvernului nr. 130/2000 privind regimul juridic al contractelor la distanta: Consumatorul (in acceptia legii, un consumator este orice persoana fizica sau grup de persoane fizice constituite in asociatii, care cumpara, dobandesc, utilizeaza sau consuma produse ori servicii in afara activitatii lor profesionale) are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului. Produsul poate fi returnat numai daca este in conditii perfecte, inclusiv ambalajul, accesoriile si consumabilele aferente, adica acestea sa nu prezinte sub nicio forma semne de uzura sau consum, softul sa nu fi fost modificat sau adaugate noi softuri. Denuntarea de contract se face numai in scris. Cheltuielile de returnare vor fi suportate de client iar rambursarea contravalorii produsului se va face in cel mult 30 de zile de la retur, prin transfer bancar. Daca produsul este returnat intr-o stare in care nu mai poate fi vandut ca si nou, ne rezervam dreptul de solicita o taxa pentru readucerea in stadiul initial (daca este posibil) sau, la optiunea clientului, ii vom reexpedia produsul, cu cheltuiala acestuia. Returul produselor se supune acestei legi numai pentru produsele care sunt livrate clientilor prin curierat rapid, comenzile care au fost ridicate de la sediul nostru sau livrate de firma noastra direct la clienti prin intermediul personalului propriu nefiind considerate comert la distanta, intrucat pot fi vizualizate, verificate si acceptate personal ca si corespunzatoare cu scopul si nevoile clientului.

6. Date personale

Datele personale introduse de catre cumparator vor fi folosite de catre  Avamag.ro numai in scopul declarat al acestui site. Informatiile din formularul de comanda sunt necesare pentru a transmite confirmarea comenzilor, livrarea produselor comandate, anuntarea promotiilor in curs, atat prin e-mail cat si prin SMS. Acestea nu vor fi furnizate unei terte parti sub nicio forma. Informatiile utilizatorilor site-ului www.avamag.ro vor putea fi folosite numai pentru comunicari comerciale cu Avamag.ro  Orice date specifice privitoare la situatia si starea produselor se pot obtine contactand administratorul site-ului, online sau telefonic, la coordonatele cuprinse in prezentul site.

 

CONDITII DE ACORDARE A GARANTIEI

1. Conditiile de garantie se acorda in conformitate cu prevederile OG 21/92 si Legea 449/2003 valabile la data achizitionarii produselor.

2. Garantia se acorda conform legislatiei romane in vigoare la data cumpararii.

3. Cumparatorului i se garanteaza ca in cazul defectarii in conditii normale de utilizare, pe durata perioadei de garantie, produsul va fi reparat gratuit.

4. Produsele pot avea in componenta subansamble electronice si mecanisme delicate ce necesita respectarea cu strictete a conditiilor de manipulare, transport, exploatare, intretinere si reparatie prevazute in Manualul de Utilizare.

5. Situatii care duc la iesirea din garantie a produsului si anularea acesteia:

5.1. Nerespectarea conditiilor prevazute la punctul 4.

5.2. Nerespectarea conditiilor de manipulare, transport, pastrare, instalare, punere in functiune, exploatare si intretinere prevazute in Manualul de Utilizare sau in conditii ce contravin standardelor tehnice din Romania.

Clientului i se va aloca un numar de Suport Tehnic pentru produsul adus in garantie si in termen de 48 de ore i se va aduce la cunostinta constatarea departamentului tehnic referitoare la defectul reclamat, urmand ca acesta sa fie solutionat in termenul legal.

5.3. Orice produs sau piesa ce a fost inlocuit(a) devin(e) proprietatea importatorului.

5.4. Pentru produsele aflate in garantie, orice problema de service se va remedia in termen de maxim 15 zile de la receptia produsului. In cazul in care datorita unor probleme de aprovizionare/tehnice nu se pot remedia defectele reclamate in perioada precizata iar clientul nu este dispus sa astepte pana in momentul in care reparatia va fi posibila, atunci se va returna valoarea actualizata a produsului respectiv sau se va propune clientului o alta solutie tehnica pentru rezolvarea litigiului.

5.5. Daca produsul defect, aflat in perioada de garantie, nu poate fi reparat sau durata de reparatie depaseste 15 zile, la cererea clientului, va fi inlocuit de VANZATOR cu un echipament similar din punct de vedere functional. In caz contrar se va restitui contravaloarea actualizata a produsului.

6. Termenul de garantie al produsului se prelungeste cu timpul scurs de la data la care clientul a reclamat defectarea produsului si pana la data repunerii acestuia in stare de functionare.

7. Vanzatorul nu este raspunzator de eventualele probleme de compatibilitate cu accesoriile achizitonate de la alte firme.

8. Defectiunile datorate aplicatiilor software ale clientului nu fac obiectul Certificatului de Garantie si reprezinta nerespectarea Termenilor si Conditiilor www.lerato.ro.

9. Datorita procesului de fabricatie al LCD-urilor, nu se poate garanta functionarea tuturor pixelilor. Fac obiectul garantiei LCD-urile care prezinta mai multi pixeli lipsa decat standardul acceptat de catre fabricant (ISO13406-2).

10. Garantia nu da dreptul la despagubiri si este valabila doar pe teritoriul Romaniei.

11. Returul produselor se supune ordonantei nr. 130 din 31 august 2000 completata prin legea nr. 51 din 21 ianuarie 2003 pentru aprobarea ordonantei Guvernului nr. 130/2000 privind regimul juridic al contractelor la distanta: Consumatorul (in acceptiunea legii, un consumator este orice persoana fizica sau grup de persoane fizice constituite in asociatii, care cumpara, dobandesc, utilizeaza sau consuma produse ori servicii in afara activitatii lor profesionale) are dreptul sa notifice in scris comerciantul ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului. Produsul poate fi returnat numai daca este in aceeasi stare in care a fost livrat (in ambalajul original cu toate accesoriile, cu etichetele intacte si documentele care l-au insotit, acestea sa nu prezinte sub nicio forma semne de uzura sau consum, softul sa nu fi fost modificat sau adaugate noi softuri).

Denuntarea de contract se face numai in scris. Returul produselor se supune acestei legi numai pentru produsele care sunt livrate clientilor prin curierat rapid, comenzile care au fost ridicate de la sediul nostru sau livrate de firma noastra direct la clienti prin intermediul personalului propriu nu sunt considerate comert la distanta, intrucat pot fi vizualizate, verificate si acceptate personal, ca si corespunzatoare cu scopul si nevoile clientului.           

18. Pentru produsele expediate prin curierat rapid, cumparatorii iau la cunostinta conditiile prezentei garantii in momentul lansarii online a comenzi pe site-ul www.lerato.ro prin acceptarea Termenilor si Conditiilor inainte de finalizarea comenzii.

Totodata, prezentul document Termeni si Conditii, component al site-ului www.avamag.ro se supune Ordonantei de urgenta nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii, precum si pentru modificarea si completarea unor acte normative (disponibil aici)

In momentul efectuarii unei comenzi on-line lansate catre www.avamag.ro, clientul declara ca a luat cunostinta si este intru totul de acord cu cele mai sus mentionate.

Abonează-te la newsletter și stai conectat la ultimele promoții